• Thuis komen

  Thuis komen

  Angela is een gevoelige en zeer wijze vrouw, bij haar word je totaal omarmd en voel je je direct geaccepteerd. De open wijze waarop ze communiceert geeft je de ruimte om het leven (weer) als magisch en bijzonder te (gaan) ervaren. Haar betrokkenheid is groot en haar warmte doet je snel thuis komen bij jezelf! Topper!

  Collega Coach

 • Een nieuw evenwicht en vitaler leven

  Een nieuw evenwicht en vitaler leven

  De sessies bij Angela zijn voor mij bijzonder essentieel en to the point  geweest. Met zorgvuldigheid, integriteit en toegewijde focus zocht ze met mij naar de essentie van mijn vragen, herformuleerde zij die en leidde zij mij met zachtheid naar het herbeleven van verdriet en zinloze overtuigingen om zo bij nieuwe inzichten en antwoorden te komen.

   In heel korte tijd kon ik grote stappen maken naar een nieuw evenwicht en vitaler leven.

  Veel dank daarvoor.

  Sanne

 • Ontspanning ipv angst

  Ontspanning ipv angst

  Ik kwam bij Angela vanwege chronische stressklachten, mn in mijn onderrug, waar ik graag na vele jaren eens van af zou willen.
  Ik wist niet zo goed wat ik van de behandeling kon verwachten, maar ik vond Angela zo'n vertrouwen en deskundigheid uitstralen, dat ik het avontuur met haar ben aangegaan.

  Al  snel kwam naar boven dat ik nog oude angsten met mij meedroeg die mijn leven enorm in de tang hielden. Door eenvoudige oefeningen die ik samen met Angela deed, merkte ik daarna dat deze angsten geen macht meer hadden op mij. Na 5 sessies voel ik mijn onderrug nauwelijks meer. Wat een ontspanning is hier voor blijvend teruggekomen!

  Dank je wel Angela voor je hulp. Voor je liefdevolle toewijding en je veiligheid.

  Marijke de Vries

 • Snel naar de kern

  Snel naar de kern

  Angela, heel hartelijk dank voor de mooie sessie. Wat een kennis en inzichten bezit jij. Je gaat meteen naar de kern en weet pijnpunten op te lossen. Je schakelt snel, voelt wat de ander nodig heeft en komt met een inzicht/oplossing. Ik hoop dat heel veel mensen jou mogen vinden om met hun levensvragen, of het nu klein of groot is, aan de gang te gaan.


  De persoonlijke vraag die ik had is volop aan de orde gekomen en nu sinds een tijdje is die vraag er niet meer. Ik zorg goed voor mezelf en laat controle meer los. Uiteraard is het aan mij om hieraan te blijven werken. Niet makkelijk uit te leggen wat er gebeurt tijdens een sessie. Alles bestaat uit energie en de negatieve energie wordt getransformeerd naar de positieve. Hierdoor worden blokkades opgelost en kun je verder komen in het leven. Heel interessant en effectief. Niet urenlang praten bij een psycholoog, kijken vanuit het hogere wat er nodig is, dat doe jij. En heel goed. Petje af. En tot graag weer ziens.

  Jolanda van der Heijden, mindfulness trainer

 • Zelfbevrijding

  Zelfbevrijding

  Mooi en zuiver mens. Door de therapie ben ik uiteindelijk gekomen wat in mij leeft. Angela heeft mij geholpen op weg naar Zelfbevrijding.

  Hanny

 • Verslaving vrij

  Verslaving vrij

  Ik ben Dewy, 29 jaar en was verslaafd aan cocaïne. Ik heb behandeling gehad  in 2015, omdat ik steeds last had van een terugkomende verslaving. Hierbij kreeg ik een terugval naar de cocaïne.

   Ik ben verder gegaan in behandeling bij Angela. Doordat ik deze behandeling ben ondergaan, heeft het mij geholpen om bewust te worden dat dat me niet helpt in het leven, maar eigenlijk alleen maar mijn gevoelens onderdrukt. Daardoor kan ik me nu ook beter uiten en ben ik bewust geworden wat het met mij heeft gedaan. Angela heeft mij daarin gesteund en het laten in zien hoe ik het leven kan staan zonder de cocaïne.

  Heel erg bedankt Angela!  

  Dewy